Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

14 jul 2024
Jurjen Bersee

Hallo, ik ben Jurjen Bersee (1976). Welkom op mijn website over fotografie. Ik ben al heel jong begonnen met fotograferen, geïnspireerd door mijn vader. Tijdens mijn opleiding Tuin- en Landschapsarchitectuur ben ik begonnen als fotograaf voor Larenstein Nieuws. Later heb ik ook de Fotovakschool gedaan en ben ik full-time fotograaf geworden.
Met de komst van internet ben ik van vakgebied veranderd, en ik werk nu al jaren in de IT. Fotografie is nog steeds mijn grote passie, daarom doe ik dat nog vaak.
Ik ben heel breed geïnteresseerd in fotografie: ik fotografeer bijna alles, verzamel oude foto’s, camera’s en fotoboeken en ik ga zo vaak mogelijk naar evenementen en tentoonstellingen.
Ik heb een kleine studio aan huis, een verbouwde garage, en daar maak ik graag mooie foto’s. Op dit moment ben ik daar vooral bezig met naaktfotografie, daarover heb ik een aparte website: Naaktfotografie.info

Neem gerust contact op voor informatie over fotoshoots of als je andere vragen hebt. Voor modellen die geïnteresseerd zijn in naaktfotografie staat meer informatie op mijn andere website bij ‘Poseren’.

Locatie:
Rheden, Gelderland

E-mail:
jurjen@fo2.nl

1982
1986
1994
2017
Copyright Jurjen Bersee.